Online hastane randevu sistemi

Online hastane randevu sistemi

İnternet üzerinden MHRS randevu alma ile hastane randevunuzu bir kaç tık ile alabilirsiniz. Online hastane randevusu almak için yapmanız gereken haberimzide

A+A-

Online hastane randevusu almak için yapmanız gereken MHRS sitesine(www.mhrs.gov.tr) girerek randevunuzu almak. Merkezi Hastane Randevu Sistemi artık hastanede sıra bekleyip randevu alma çilesini de sona erdirmiş oldu.

İnternet sistemi üzerinden istenilen hastane tercihi yapılarak, yine hekim seçimi de vatandaşın kendisine bırakılmak koşuluyla sadece T.C.Kimlik Numarası yardımıyla alınabilmektedir. SSK Randevusu alabilmek için uygulanacak yol çok basit ve bir o kadar da kolaydır.

İlk başta randevu almak için gireceğiniz site adresi olarak http://www.mhrs.gov.tr/ yi kullanacaksınız. Açılan sayfa üzerinden ekranın sağ kısmında yer alan kısmı kutucuk üzerinde yazılı Randevu Al sekmesine tıklayarak, Merkezi Hekim Randevu Sistemine geçiş yapacaksınız. Sisteme ilk kez giriş yapanlardan olduğunuz için bir mail adresi üzerinden sisteme üye olmanız gerekmektedir. Siteme bilgilerinizi girerek üye olduktan sonra T.C. Kimlik Numaranız, Sisteme üye olurken belirlediğiniz şifreniz ve sistem tarafından verilecek olan güvenlik kodunu girerek, randevu alınabilecek asıl sayfaya yönlendirileceksiniz.

Açılan pencere üzerinden hangi il üzerinden işlem yapacağınızı, ilçeyi Hastane adını, Semt Polikliniğini, Klinik, Klinik yeri ve Hekim tercihinizi dilediğiniz şekilde yaparak Randevu ara sekmesini tıklayarak kolay ve kısa yoldan randevu işleminizi tarih seçimizin ardından onaylamış olabilirsiniz.Tüm bunların dışında sistemden güvenli çıkış yapılarak sizlere sadece randevu tarih ve saatin beklemesi kalmaktadır.

MHRS Hastane Randevu Sistemi sayesinde tüm bireyler kolaylıkla kendileri veya bir başkası adına randevu alma kolaylığından yararlanabilirler. MHRS Hastane Randevu Sistemi üzerinden 2 farklı yoldan Randevu alma işlemi gerçekleştirilebiliniz.

http://www.mhrs.gov.tr/ adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası şifreniz ve sistemin vermiş olduğu Güvenlik kodu sayesinde kolayca randevu alabilirsiniz.

MHRS Hastane Randevu Sisteminden yararlanabileceğiniz diğer bir yol ise ALO 182 den yararlanarak telefon aracılığıyla randevu alma işlemidir. Alo 182 sayesinde telefonun diğer ucunda sizleri karşılayacak olan operatörler sayesinde istemiş olduğunuz randevu işleminin operatör tarafından yapılmasını sağlayabilirsiniz. Operatör tarafından istenen Kimlik bilgileriniz sayesinde dilediğiniz Hastaneden ve hekimden uygun olduğunuz bir tarihe kolayca randevu alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.