Patlama oldu: 8 yaralı

Patlama oldu: 8 yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde ilk belirlemelere göre içerisinde gardiyan ve mahkumların olduğu cezaevi aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde paylama meydana geldi. Olayda 8 kişi yaralanırken, bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

A+A-

İzmir'in Buca ilçesinde sabah saatlerinde içerisinde gardiyan ve mahkumların olduğu cezaevi aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde paylama meydana geldi.

Olayda ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ekipler çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yaralılardan durumu ağır olan şahsın Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde tedavisi sürerken, 3 yaralı özel bir hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiği, patlamada yaralanan diğer 4 yaralının ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Öte yandan, sabah saatlerinde meydana gelen patlama sırasında vatandaşlar büyük panik yaşadı, patlamanın şiddeti ile bazı evlerin camları kırıldı. Olayla ilgili şüpheli bir aracın da arandığı iddia edildi./iha

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.