Policy & Media

Policy & Media

Educating and convincing political leaders of the importance of NTD funding takes a lot of time. We meet regularly with policymakers in the U.S., highlighting the role that NTDs play in development issues

A+A-

We advocate for greater funding contributions from donor countries, participate in major global health conferences, and encourage governments of endemic countries to prioritize NTD treatment for their populations.

Over the past few years, the United States and the United Kingdom have committed more than $300 million of funding toward the control and elimination of NTDs. This is a significant contribution, but there is still a sizeable gap in funding required to treat NTDs. Our goal is to help policymakers around the world see the importance of NTD programs and commit the funding and programs required to eliminate these diseases as a major public health threat for poor communiti.

Açıklaması

Eğitmek ve Nöral tüp defekti fon önemi siyasi liderleri ikna etmek çok zaman alır. Biz düzenli olarak rolü vurgulayarak ABD'de politika ile kalkınma sorunları NTDs oyunda karşılamak

Biz finansman katkıları büyük donör ülkeler avukatlığını büyük küresel sağlık konferansa da katılacağı ve nüfusları tedavisinde Nöral tüp defekti öncelik için endemik ülke hükümetleri teşvik etmek.


Son birkaç yıl içinde Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık daha fazla denetim ve NTDs ortadan kaldırılması finansman 300.000.000 $ taahhüt etmişlerdir. Bu önemli bir katkı, ama hala NTDs tedavisi için gerekli finansman oldukça büyük bir boşluk olduğunu.Amacımız, dünya çapında Nöral tüp defekti programların önemini ve finansman ve bu hastalıkların önemli halk sağlığı tehdit olarak yoksul topluluklarına ortadan kaldırmak için gerekli programları politika yardımcı olmaktır.


 

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.