Ramazan gecelerinde lunaparka yoğun ilgi

Ramazan gecelerinde lunaparka yoğun ilgi

Eğlence mekanlarının kısıtlı olduğu Yüksekova’da, vatandaşlar akşamları lunaparka akın ederek stres atıyor.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde eğlence severlerin ilk durağı lunapark oluyor. Eğlence merkezlerinin ve sosyal alanların kısıtlı olduğu ilçede, stres atmak isteyen vatandaşlar özellikle Ramazan geceleri lunaparka akın ediyor.

Güngör Mahallesi Avaşin Parkı arkasında bulunan lunaparkta, vatandaşlar gönüllerince eğleniyor. Lunaparkların vazgeçilmezi olan çarpışan arabalar yoğun ilgi görürken, atlı karınca, salıncak ve gondol da tercih edilen oyun aletleri arasında yer alıyor.

Lunaparkta sadece çocuklar değil, heyecan arayan yetişkinler de gece geç saatlere kadar eğleniyor.

Eğlence merkezinin işletmecisi Kadir Karadağ, bu sene kış mevsiminin uzun sürmesi nedeniyle lunapark açılışını biraz geç yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Karadağ, "30 senedir bu memlekete gelip gidiyorum. Bu halktan en ufak bir zarar görmedim, onlar da benden zarar görmedi. Burası bir eğlence merkezidir, bu memlekete de şarttır. Buranın halkını seviyorum. Bu memleket beni tanır, buraya gelen herkes benim ailemdir, çocuğumdur. Herkes ailesini rahatlıkla gönderebilir buraya. Eğlence merkezimizde aile çay salonumuz da bulunmaktadır. Çocuklar oynarken anne babaları da burada oturup rahatlıkla çay içebilirler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.