Saadet Partisi adayından TRT'ye çağrı: 'Sorularınıza cevap vermek isterim'

Saadet Partisi adayından TRT'ye çağrı: 'Sorularınıza cevap vermek isterim'

İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun TRT'de katıldığı programda 'talep üzerine konuk davet edildiğini' söyleyen Fatih Er'e SAADET adayı Necdet Gökçınar mesaj gönderdi. Gökçınar, canlı yayına katılmak istediğini belirtti.

A+A-

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar TRT'ye ‘canlı yayın' mesajı gönderdi. CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam TRT Haber'de katıldığı programda, “Binali Yıldırım'ı davet ettiniz beni neden çağırmadınız?” sorusuna, program sunucusu Fatih Er'in, “Biz normal şartlarda TRT için birisini arayıp ‘Sizi yayına çağırıyoruz' demeyiz. Danışmanlar TRT'ye resmi yazıyla başvurdular” cevabı üzerine Twitter'dan paylaşım yapan Gökçınar, yazılı başvuru da yapacaklarını söyledi.

Gökçınar, programda talep üzerine konuk davet ettiğini ifade eden Er'i de etiketleyerek, “Sayın Fatih Er, arkadaşlarım kurumunuza yarın resmi yazı ile başvuracaklar. Buradan da şifahen belirteyim; Saadet Partisi İBB Adayı olarak programınızda canlı yayına katılmak ve her türlü sorunuza cevap vermek isterim. TRT'de görüşmek üzere” dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.