Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu’na hediye!

Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu’na hediye!

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Edirne F Tipi Cezaevi’nde yazdığı Seher adlı öykü kitabını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti.

A+A-

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Edirne F Tipi Cezaevi'nde yazdığı Seher adlı öykü kitabını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

HDP'den yapılan açıklamada Seher'in, Demirtaş'ın isteği doğrultusunda Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP genel başkan yardımcılarıyla milletvekillerine de hediye edildiği belirtildi.

KİTABI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Demirtaş'ın hapishanede yazdığı ve 16 Eylül'de yayımlanan, 12 öyküden oluşan kitabı 'Seher'in ilk baskısı üç günde tükenmişti. Demirtaş'ın kitabına olan ilgiyi ve siparişi karşılamak için 18 Eylül Pazartesi günü ikinci baskının yapıldığı belirtilmişti.

144 SAYFALIK KİTAPTA NELER VAR?

144 sayfadan oluşan kitaptaki öyküler şöyle: İçimizdeki Erkek, Seher, Temizlikçi Nazo, Bildiğiniz Gibi Değil, Kara Gözlere Selam Olsun, Cezaevi Mektup Okuma Komisyonuna Mektup, Denizkızı, Halep Ezmesi, Ah, Asuman!, Annemle Hesaplaşmalar, Tarih Kadar Yalnız, Sonu Muhteşem Olacak. (Kaynak:internethaber)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.