Sistemi güçlü olan kanseri yeniyor

Sistemi güçlü olan kanseri yeniyor

Almanya'da bulunan 3 klinik tarafından yapılan bağışıklık sistemi tedavisiyle, kanser hastalığının önüne geçilebiliyor. Sinerge Genel Müdürü Mustafa Karakoç, bağışıklık sisteminin güçlü olması durumunda kanserden kurtulabilineceğini söyledi.

A+A-

Sinerge Genel Müdürü Mustafa Karakoç, bağışıklık sistemi zayıf olan hastaların kanseri yenemediğinin altını çizerek, "Sinerge, kanser hastalarının yenilikçi ve kişiye özel kanser tedavilerini almada aracılık yapan bir kuruluştur. Sinerge, Almanya'daki 3 kanser kliniğinin temsilciliğini yapıyor. Almanya'daki klinikler, tamamen kişiye özel ve yenilikçi tedavisi uygulamaktadır. Bu tedavide kişinin bağışıklık sisteminin güçlendirici, geliştirici ve restore edici bir tedavi şekli uygulanıyor. Bağışıklık sistemi, vücudun dış hastalıklara karşı savunma mekanizması oluşturan bir tedavi uygulanıyor. Bağışıklık sisteminin zayıflaması sayesinde bu insanlar kanser hastalığına yakalanmaktadırlar" dedi.

"Bağışıklık sistemini sigara, alkol, çevre unsuru ve stres zayıflatmaktadır" diyen Karakoç, "Bağışıklık sistemi zayıflamış olan kişinin vücudunun çeşitli yerlerini saran tümörler hastanın ölümüne sebebiyet vermektedir. Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve eski haline getirilmesidir. Bağışıklık sistemi eski haline dönüşen kişi kanseri zaten yenebilmektedir" şeklinde konuştu.

Almanya'daki kliniklerin yıllardır bu tedavileri yaptığını ve devlet tarafından kontrol edildiğini dile getiren Karakoç, "Devlet tarafından kontrol altında olan yüksek teknolojili laboratuarlarda özellikle kişiye özel aşıların üretimi yapılmaktadır. Bize başvuran hastalar, genelde kanserde son devreye ulaşan hastalardır. Kanser tanısı konulan hasta direk bize başvurmuyor. Gönül ister ki kanser tanısı konulan bu hastalar bize başvursun ve bağışıklık sistemini güçlendirici tedavileri uygulayalım. Hasta birçok tedavi yönetimini uyguladıktan sonra başarı elde edemeyince bize başvuruyor" ifadelerini kullandı.

"KANSER TEDAVİSİ 20 BİN EURODAN BAŞLIYOR"

Hastaların kendilerine rapor ve tetkiklerle başvurduğunu ifade eden Karakoç, "Biz hastanın rapor ve tetkiklerini İngilizce'ye çevirip ivedilikle Almanya'daki kliniklere gönderiyoruz. Bilim adamları, bu raporları inceleyip hastanın tedavisi ile ilgili detaylı bilgi gönderiyor. Bu tedavi 20 bin eurodan başlayarak 35 bin euroya kadar çıkmaktadır. Hasta bu ödemeyi sadece tedavi gördüğü kliniğe yapmaktadır. Tedavi süresi 15 gün ile 2 ay arasında yapılabilmektedir. Bu tedavi süreleri kişiye ve hastalığına göre değişmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.