Soğuk algınlığı diye gitti, kalp ameliyatı oldu

Soğuk algınlığı diye gitti, kalp ameliyatı oldu

Soğuk algınlığı şikayeti ile hastaneye giden 38 yaşındaki Fatma Gültekin’in kalbinin delik ve damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp ameliyatı olan Gültekin, modern tekniklerle yapılan kalp ameliyatı ile kısa sürede normal hayatına geri döndü. 

Balıkesir'de yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Fatma Gültekin, soğuk algınlığı şikayeti ile Balıkesir Devlet Hastanesine gitti. Yapılan incelemelerin ardından kalbinde delik ve damar tıkanıklığı olduğu tespit edilen Gültekin, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından ameliyata alınan genç kadın, başarılı bir operasyonun ardından kısa sürede ayağa kalktı. Kalbin delik dendiğinde dünyası başına yıkılan Gültekin, “Kendimce bronşit olduğumu düşündüm. Ama doktorlar kalp problemimin olduğunu söyledi. Daha sonra yapılan tetiklerde kalbimde delik olduğu anlaşıldı. Bu zamana kadar hiç kalp sıkıntısı çekmemiştim. Ailemde de böyle bir sıkıntı yoktu.

Daha sonra üniversite hastanesinde yapılan incelemelerde ise damarlarımda da sorun olduğu ortaya çıktı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.