Su Arıza Çalışmaları Devam Ediyor

Su Arıza Çalışmaları Devam Ediyor

Yüksekova Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü arıza ekibi ilçedeki su sorununun çözülmesi için eş zamanlı çalışmalarına son sürat devam ediyor.

A+A-

İSHAK DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü arıza ekibi ilçede oluşan su arızaları ile ilgili aylardır aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalarda günde neredeyse 10'a yakın arıza gideriliyor.

Çalışmalar neticesinde bu günde ekipler hem Orman Mahallesinde hem de Cumhuriyet Mahallesinde oluşan arızaların giderilmesi için çalışma yürüttü.

Cumhuriyet Mahallesinde oluşan arızada İtfaiye ekipleri de çalışmada yer alarak mahallenin bir kısmını besleyen su isale hattının tıkanmış olmasından dolayı tazyikli su uygulayarak tıkanan borunun açılmasını sağladılar. Giderilen arızadan sonra mahalleye tekrar su verildi.

Eş zamanlı yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Su İşleri Müdürü Adil Özdil, “Bildiğiniz üzere aylardır çalışmalarımız ara vermeden eş zamanlı olarak devam ediyor. Her gün ekiplerimizle birlikte arızalarımızı giderdikten sonra mahalleleri gezerek oluşan arızaları tespit ediyor ve programımıza alıyoruz. Onun dışında vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı davranarak oluşan arızalardan haberdar ediyorlar bunun içinde ayrıca teşekkür ediyoruz kendilerine. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz dedi.

227872278822789

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.