Tunceli de 4 kişiye saldıran köpek öldürüldü

Tunceli de 4 kişiye saldıran köpek öldürüldü

Tunceli'de 4 kişiyi ısırarak yaralayan köpek, durdurulamadığı için saldırıya uğrayan kişiler tarafından öldürüldü.

A+A-

TUNCELİ Atatürk Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kangal cinsi bir çoban köpeği, yolda yürüyen iki kişiye saldırarak yaraladı, ardından da bir inşaatın bodrum katında uyuyan iki işçiye saldırıp ısıran köpek, inşaattaki diğer işçiler tarafından demir çubuk, tahta parçaları ve taş ile vurularak öldürüldü.

MAHALLE KARANTİNA ALTINA ALINDI

Kol ve bacaklarından ısırılarak yaralanan 4 kişi, ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınırken, köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı alınan numune Elazığ İl Hıfzısıhha Müdürlüğü'ne gönderildi, mahalle de karantina altına alındı.

Olay Atatürk Mahallesi, Ruhi Su Caddesi üzerinde meydana geldi. Yürüyerek evine giden S.D.'ye kangal cinsi bir çoban köpeğin saldırısına uğradı. Kollarından ve bacakların yaralanan S.D.'ye yoldan geçen V.M. yardım etmeye çalıştı. Ancak köpek V.M.'ye de saldırarak ısırdı. Sahibi bilinmeyen köpek daha sonra sonra aynı cadde üzerindeki bir inşaatın bodrum katına girdi. Burada yataklarında uyuyan işçilerden Mustafa Taştan'a saldıran köpek daha sonra da  arkadaşını kurtarmaya çalışan Musa Kurt'a saldırdı.

Köpek, iki işçiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden ısırarak yaraladı. Gürültüye uyanan inşaattaki diğer işçiler, arkadaşlarını kurtarıp ambulans çağırırken, köpeği de demir çubuklar, tahta parçaları ve taş ile vurarak öldürdüler.Hastaneye kaldırılan Mustafa Taştan, Musa Kurt, S.D. ve V.M., Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde kuduz aşısı yapılıp, ısıralan bölgelerine pansuman yapıldıktan sonra taburcu edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.