Türkiye genelinde elektrik kesintisi

Türkiye genelinde elektrik kesintisi

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Muğla, Denizli, Antalya, Çanakkale, Bursa, Konya, Diyarbakır, Manisa, Bitlis gibi pek çok kentte aynı anda elektrik kesintisi yaşandı.

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanında elektrikler kesildi.

İstanbul, Ankara, Trabzon, Aydın, Edirne, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İzmir, Bursa, Manisa, Adana, Diyarbakır, Bitlis, Yozgat, Sivas, Kayseri, Konya, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Dersim, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun gibi pek çok kentte aynı anda elektrik kesintisi yaşandı.

Elektrik kesintileriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini belirterek “Teknik inceleme başlatıldı. Sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışılıyor” dedi.

TEİAŞ'tan, Ankara ve İstanbul'un yüzde 15'ine elektrik verilmeye başlandığı, Ankara'da metro ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de elektrik verilen yerler arasında olduğu bildirildi.

Metro seferleri iptal

İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle Metro, Marmaray ve tramvay seferleri yapılamıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin twitter hesabından da konuyla ilgili “Enerji kesintisi nedeniyle Metro hatlarımızda seferler yapılamamaktadır” açıklaması yapıldı.

İstanbul'da yoğunluk nedeniyle Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (Bedaş) sitesine de ulaşılamıyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.