Uyurken yemek yiyor

Uyurken yemek yiyor

20 yaşındaki Kate, bir gece yatağından kalktı, buzdolabına gitti ve koca bir kalıp çedar peynirini yatağında yiyip tekrar uzandı. Ama en önemlisi Kate Archibald bu süreçte tamamen uyuyordu.

A+A-

Hiperaktivite için kullandığı ilacın yan etkisi genç üniversite öğrencisinde nokturna yeme bozukluğu adı verilen bir hastalığa neden olmuştu. Uzun yıllar ilacı kullanan genç kadın bu sürede anlam verilemeyen bir şekilde kilo almaya başladı. Eski ölçülerine göre 6 beden büyük giyinmeye başlayan Archibald, uzunca bir süre bunun nedenini anlamaya çalıştı.

HER GECE KENDİSİNİ ODAYA KİLİTLİYOR

Fıstığa alerjisi olan genç kız fıstık yediğinde yüzü kıpkırmızı oluyor ve şişiyordu. Bazı sabahlar bu tepkiyle karşılaşan ve sürekli yatağının içinde çikolata kapları bulan genç kız bunu doktorlara anlatınca doğru teşhis koyuldu. Her gece kendisini odaya kilitleyerek uyuyan Archibald, yine de odadan çıkmayı başarıyor ve bir şekilde buzdolabına gidiyor. İlacı kullanmaya devam ettiği sürece kilo veremeyecek olan üniversite öğrencisi artık bu durumuna alıştığını belirtiyor.(hüryet)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.