Vali Toprak futbolcuların antrenmanlarını izledi

Vali Toprak futbolcuların antrenmanlarını izledi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri, Hakkari Spor ve Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımının antrenmanları izledi.

A+A-

Merzan Şehir Stadında yapılan antrenmanları izleyen Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Spor ve Hakkari Gücü Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları tarafından karşılandı. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkari Spor ile Kadınlar 2. Ligi 2. Grupta mücadele eden Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımının antrenmanlarını izledi.

13 Mart 2017 tarihinde Diyarbakır Bağlar Belediye Spor ile kendi sahasında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Hakkari Sporlu futbolcular, Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'na üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Hakkari Spor forması hediye etti.

Vali Toprak, bir süre sohbet ederek antrenmanlarını izlediği her iki takım futbolcularına yapacakları müsabakalarda başarılar diledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.