Vali Toprak Muhtarlarla Buluştu

Vali Toprak Muhtarlarla Buluştu

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde, muhtarlarla bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları dinledi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

fotoic

İlçe merkezinde bulunan Selehaddin Eyubbi Kültür merkezinde düzenlenen toplantıya, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. İlçedeki sorun ve sıkıntıları yerinde görmek ve çözmek için bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyleyen vali Toprak şöyle konuştu: 

"Böyle toplu olarak da bir araya gelmenin de kendine göre faydaları var. Toplu bir istişare ortamı oluşuyor. 7-24 esasına göre her zaman vatandaşımızın, köylerimizin, kasabalarımızın, ilçelerimizin sorunlarını çözmek için herkes seferber olmuş durumda. Bu toplantıların faydası bir yerde de koordinasyonu da sağlamış oluyor. Tek tek görüştüğümüzde meydana çıkabilecek sıkıntılar, karşı taraf olmaması sebebiyle bu toplantılarla ortadan kalkmış oluyor. Hepsinden önemlisi halkımızın temsilcisi, şu anda Yüksekova'nın 100 bin civarındaki nüfusun temsilcileri olan sizlerle bir araya gelmiş oluyoruz. Bu bile bizim için büyük bir mutluluk kaynağı."

Yapılan toplantının ardından Avaşin parkında Kamışlı Anaokulu ve Atatürk Anaokulu öğrencilerinin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katılan vali Toprak, öğretmenlerden öğrencilerle sohbet etti. Etkinlikte ayarılan vali Toprak ve beraberindekiler daha sonra Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.