Van'da kan donduran olay!

Van'da kan donduran olay!

Van’ın Çaldıran ilçesinde görev yapan 27 yaşındaki bir bayan doktor, Perşembe günü saat 4 sıralarında ilçenin göbeğinde, herkesin gözü önünde tacize uğradı.

A+A-

Doktor arkadaşlarıyla birlikte denetime çıkan S.C. Çaldıran Belediyesi'nden çıktıktan sonra herkesin gözü önünde 30 yaşlarında bir kişinin tacizine uğradı. Tacize uğrayan S.C. gözyaşlarına içinde kalırken çevrede bulunan vatandaşların olaya sessiz ve tepkisiz kalması dikkat çekti. Doktor S.C'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan tacizci, olaydan saatler sonra serbest bırakıldı.

Konu hakkında WanHaber.com'a açıklamalarda bulunan Doktor S.C. “Olay dün akşam saatlerinde görev başındayken ilçenin merkezinde meydana geldi. Çaldıran Belediyesi'nden denetimden çıktıktan sonra görev yerime dönerken herkesin içinde arkamdan yaklaşan 30 yaşlarında bir sapığın elle tacizine uğradım. Çok korktum ve ağladım fakat çevreden kimse yardımıma gelmedi. Tacizci hakkında hemen suç duyurusunda bulundum ama saatler sonra tacizcinin serbest kaldığı haberini aldım. Yetkililerin bu konunun üstüne gitmesini, tacizciye de en ağır cezanın verilmesini istiyorum” şeklinde konuştu. WanHaber.com

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.