Vanspor beşinci sıraya geriledi

Vanspor beşinci sıraya geriledi

TFF 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ilk yarının son maçını bay geçti. İlk yarı, oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, haftayı puansız kapattığı için kırmızı-siyahlı takım da grupta beşinci sıraya geriledi.

A+A-

TFF 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta oynamadığı için 29 puanda kaldı ve beşinci sıraya geriledi.

Van Büyükşehir Belediyespor'un grubunda ilk yarının son maçları oynandı. Grupta lider Sancaktepe Belediyespor evinde güçlü rakibi Çorum Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı ve 39 puanla liderliğini korumuş oldu.

Kocaelispor deplasmanda Gölcükspor'la 2-2 berabere kalarak puanını 31 yapıp grupta ikinci sırada yer alırken, Altay da deplasmanda Beylerbeyi'ni 2-1 mağlup etti ve 30 puanla üçüncü sıraya yükseldi.

Çorum Belediyespor, liderden aldığı puanla grupta 29 puanla averajla dördüncülüğe yükselirken, haftayı bay geçen Van Büyükşehir Belediyespor aynı puanla beşinciliğe geriledi.

Evinde puan kaybeden Gölcükspor 25 puanla altıncı sırada yer alırken, Kızılcabölükspor deplasmanda Kozan Belediyespor'u 3-1 yenerek aynı puanla grupta yedinci sırada bulunuyor.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmada, 24Erzincanspor evinde Kartalspor'u 2-1 mağlup ederek, 25 puanla sekizinci sırada yer aldı. Cizrespor evinde Kütahyaspor'u 3-2 yenerek, puanını 20'ye yükseltirken, Erzin Belediyespor ise evinde Manavgatspor'u 2-1 yendi ve puanını 24'e çıkardı.

Van Büyükşehir Belediyespor'un grubunda 15 puanla son sırada Kozan Belediyespor bulunuyor.

Kaynak: Bölge Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.