WhatsApp'tan milyonları sevindiren adım!

WhatsApp'tan milyonları sevindiren adım!

WhatsApp'ın her geçen gün yeni güncellemeler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. WhatsApp ile ilgili yine çok önemli bir haber geldi. WhatsApp daha önce desteğini kestiğini açıkladığı telefonlara tekrar geri dönüyor.

A+A-

WhatsApp'tan milyonları sevindiren adım! WhatsApp hangi telefonlara geri dönüyor? Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir adım attı. WABetaInfo'nun şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, WhatsApp, Windows 10 için UWP uyumlu bir uygulama geliştiriyor. Söz konusu proje sonuçlandığında WhatsApp'ın Windows 10 Mobile telefonlara geri dönüşü mümkün olabilir. Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz.

İşte WhatsApp'tan milyonları etkileyen sürpriz adım. Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz.

Söz konusu proje sonuçlandığında WhatsApp'ın Windows 10 Mobile telefonlara geri dönüşü mümkün olabilir.

WhatsApp'ta numarayı rehbere kaydetmeden nasıl mesaj gönderilir?

WhatsApp'ta birine mesaj göndermek için illaki o kişinin numarasını rehbere kaydetmeniz gerekmiyor. Herhangi bir numarayı kaydetmeden de mesaj gönderme imkanınız var. Bunun için farklı birkaç yöntem bulunuyor. WhatsApp'ın en büyük problemlerinden biri, yalnızca telefon rehberinize kaydettiğiniz numaralarla sohbet başlatabilmeniz.

O telefonlara geri dönüyor Rehberinize numarayı kaydetmeden WhatsApp'tan biriyle sohbet başlatmanızın yolu, o kişinin size mesaj atmasıyla gerçekleşiyor. Tabii ki tek yol bu değil ve biz de bu haberde size bunlardan bahsedeceğiz. WhatsApp, rehberinize kaydetmediğiniz kişilere mesaj atabilmeniz için resmi olarak bir siteye sahip: wa.me. Diyelim ki 0123 456 78 90 diye bir numaraya mesaj göndermek istiyorsunuz.​​​​​​​ 

Bunun için telefonunuzun tarayıcısına gidip URL kısmında wa.me/01234567890 yazıp altta çıkan butona basmanız yeterli oluyor. Bastıktan sonra WhatsApp uygulamanızda girdiğiniz numarayla sohbet penceresi açılıyor.

Eğer önceki metot size karışık ve uğraşması zor geldiyse, bu işlemi bir uygulama kullanarak daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

O telefonlara geri dönüyor Click to chat uygulamasıyla birlikte mesaj atmak istediğiniz numarayı giriyorsunuz ve mesajınızı yazıp direkt gönderebiliyorsunuz. Üçüncü ve son metot, metin seçme yöntemi. Herhangi bir uygulamanın metin kısmındayken bir telefon numarası yazar ve seçerseniz, arama, kes, kopyala ve yapıştır (Call, Cut, Copy, Paste) seçeneklerinin olduğu kutucuk belirecek.

Bu seçeneklerde numarayı ara ve farklı uygulamalar aracılığıyla mesaj gönder olarak karşımıza çıkıyor. Eğer burada WhatsApp aracılığıyla mesaj gönderme seçeneğini seçerseniz numarayı kaydetmeden mesaj gönderebilirsiniz. (Bu özellik sadece Android 9 Pie işletim sisteminde çalışıyor.​(TAKVİM)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.