Yazar Ertuğrul’dan Yüksekova’da seminer

Yazar Ertuğrul’dan Yüksekova’da seminer

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yazar Dr.Halit Ertuğrul tarafından öğrencilere ‘Başarıda Moral ve Motivasyon’ isimli seminer verildi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ‘Başarıda Moral ve Motivasyon' isimli seminer düzenlendi.

Seminerde Yazar Dr. Halit Ertuğrul konuşmacı olarak yer aldı. Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

2 seans halinde düzenlenen seminerde, Yazar Ertuğrul tarafından başarılı olmanın yolları anlatıldı. Başarılı olmak için moral ve motivasyonun önemine değinen Yazar Ertuğrul, seminerin ardından imza programı düzenledi.

Yazar Ertuğrul'un programın ardından kentten ayrılacağı belirtildi.

YAZAR DR. HALİT ERTUĞRUL KİMDİR

Adıyaman'ın Besni ilçesinin Şambayat Nahiyesinde dünyaya gelen Yazar Ertuğrul, ilkokulu doğduğu yerde, ortaokul ve öğretmen okulunu da Kırşehir'de okudu. Niğde Eğitim Enstitüsü ve Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümünü bitiren Yazar Ertuğrul, Cumhuriyet Üniversitesi, Kamu Yönetimi Bölümünde "Aile Yönetimi ve Problemleri" konusunda yüksek lisans; Sakarya Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü'nde de "Aile ve Gençlik İletişimi" konusunda doktora yaptı. Akademik çalışmalarını tamamlayan Dr. Halit Ertuğrul, çeşitli üniversitelerde yöneticilik ve öğretim üyeliği yaptı. Meslek hayatı boyunca, eğitim ve kültür alanında elliden fazla kitapları ve çok sayıda da makale ve yazıları yayınlandı. Kitapları çok sayıda ödül aldı ve çeşitli dillere çevrildi. Yayınlanan kitaplarından Kendini Arayan Adam, Düzceli Mehmet, Aysel ve Ateşte Yeşerdim gibi birçok eserleri baskı rekorları kırdı. Bundan dolayı da ‘Yılın Yazarı' seçildi. Eğitimci – yazar Dr. Halit Ertuğrul evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.