Yiğit Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Yiğit Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Yüksekova’da yayın yapan Ovanın Sesi Gazetesi Sahibi Halil Yiğit ve Gazeteci Cahit Yiğit, Annesinin vefatı nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde yayın yapan Ovanın Sesi Gazetesi Sahibi Halil Yiğit ve Gazeteci Cahit Yiğit, vefat eden annesi için, cenaze törenine katılan, ayrıca taziye yerini ziyaret edip üzüntülerini dile getiren, telefonla arayan ve mesaj göndererek acılarını paylaşan herkese teşekkür mesajı yayınladı.

Yiğit, “Bu acı günümüzde Arkadaşlarımıza, Kardeşlerimize, Akrabalarımıza, Şehir dışından desteklerini eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve değerli büyüklerimize taziyemiz de bizi yalnız bırakmadıkları için içtenlikle teşekkür ediyorum. Aynı şekilde telefonla arayan, mesajlar yollayan, acımızı hafifletmeye çalışan Değerli dostlarımıza, Her seferinde üzüntülerini dile getiren ve burada adını anamadığımız, sayfalara sığdıramadığımız tüm dostlarımıza teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini diliyorum.

Taziye boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm büyüklerimize ve hocalarımıza teşekkürü borç biliyor, Ailem ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum” Dedi.

Yiğit Ailesi Adına Halil Yiğit

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.