Yüksekova Belediyespor, 2 golle tur atlamayı başardı

Yüksekova Belediyespor, 2 golle tur atlamayı başardı

Yüksekova Belediyespor Takımı, Ziraat Türkiye Kupası kapsamında kendi evinde Muş Menderes Sporu ağırladı. Yüksekova Belediyespor, Muş Menderes Spor'u 2 golle yendi.

A+A-
YÜKSEKOVAGÜNDEM

fotoic
 
Yüksekova Belediyespor ile Muş Menderes Spor Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) maçı 15.30'da Yüksekova şehir stadında Başladı.

Maçın ilk yarısında Yüksekova Belediyespor'un 10 numara formasını giyen Ali Kurt'un 32. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Yüksekova Belediyespor, 62. dakikada'da 16 numaralı forma Cihan Akdoğan'ın attığı gol ile maçın skorunu 2-0 olarak değişti.
 
Yüksekova Belediyespor Koordinatörü Mithat Özcaner, maçın ardından yaptığı açıklamada, maça gelen tüm taraftarlara teşekkür etti.

Özcaner,"Bugün Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk maçını yaşadık. Galibiyetle bitirdik maçı. Önümüzdeki maçı da kazanmak istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bize destek veren başta tüm Yüksekovalılara, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'ya, iş adamı Teoman Zeydan'a ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Yüksekova Şehir Stadında oynanan maçı Yüksekova Belediyespor Kulübü Başkanı Fevzi Yıldırım, iş adamı Teoman Zeydan ve binlerce taraftar izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.