Yüksekova Belediyespor'dan rakip takıma centilmenlik

Yüksekova Belediyespor'dan rakip takıma centilmenlik

Hakkari 1. Amatör Küme'de mücadele eden Yüksekova Belediyespor kendi sahasında Hakkari Gücü ile karşılaştı.

A+A-

Maçın ilk yarısında iyi bir performans sergileyen Yüksekova Belediyespor takımı, ilk yarıyı 3-0'lık bir fakla önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğü sürdüren Belediyespor, karşılaşmayı 10-0 galip tamamladı.

Rakip takımın kalecisinin sakatlanması ve oyuncu değişiklik hakklarının bitmesinden dolayı Yüksekova Belediyespor eşitliğin sağlanması için bir oyuncularını kenara aldılar. Ardından rakip takım oyuncusu ceza alanı dışında topa elle müdahale edince kırmızı kart aldı. Bu oyuncunun da kart alıp saha dışı kalmasının üzerine Yüksekova Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Önver, Takım adına büyük bir centilmenlik örneği göstererek bir oyuncuyu daha kenara çekerek her iki takımın 9 kişiyle mücadele etmesini sağladı.

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Önver, Karşılaşmada bizleri Yüksekova'nın çetin geçen kış şartlarında yüreklerinin sıcaklıklarıyla destekleyen herkese teşekkür ediyoruz bize güç kuvvet oldular. Ayrıca Oyuncularımız güzel bir performans sergiledi. Hepsini kutluyorum" dedi.

2330523306

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.