Yüksekova Belediyespor şampiyonluğa farklı skorla ulaştı

Yüksekova Belediyespor şampiyonluğa farklı skorla ulaştı

Yüksekova Belediyespor ile Hakkari Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı Yüksekova Belediyespor 9–0 kazandı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Yüksekova Belediyespor ile Hakkari Belediyespor, Yüksekova Şehir Stadı'nda saat 13:00'da karşılaştı. Maça şampiyonluk parolası ile çıkan Yüksekova Belediyespor, ilk yarıyı 2-0'lık skorla önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında maça hızlı başlayan Yüksekova Belediyespor 7 gol daha atarak maçı 9-0'lık skorla kapattı. Oynanan şampiyonluk maçını kazanan Yüksekova Belediyespor, önündeki baraj maçını da geçerse Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) yerini alacak. Şampiyonluk maöında takımını yalnız bırakmayan tarahtarlar, maç boyunca davul ve zurna ile tezahüratlarda bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Yüksekova Belediyespor teknik direktörü Ahmet Önver, “Sezon başından beri takım olarak her maça çok ciddi hazırlandık. Bu süre zarfında Yönetim, Teknik ekip ve futbolcular bu başarı için kenetlendik. Bunun karşılığında da şampiyon olduk. Toplamda 10 maç oynadık ve 10 galibiyete imza atarak toplamda 71 gol kaydedip kalemizde sadece 3 gol gördük. Bu başarıdan dolayı bütün futbolcularımıza yönetimimize ve bize inanıp destek olan herekse teşekkür ederiz” dedi.24012

24013

24014

24015

24016

24017

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.