Yüksekova'da Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Yüksekova'da Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde AK Parti seçim bürosu açıldı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEKOVA- Yüksekova'da AK Parti İlçe Seçim Bürosu açıldı.

Açılışa eski Milletvekili Dr.Rüstem Zeydan, Ak Parti Yüksekova Belediye Başkan adayı Teoman Zeydan, Büyükçiftlik belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkan adayı Dırbaz Büyüksu, il-ilçe ve belde yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Havayolu ile Ankara'dan Van'a gelen AK Parti Belediye Başkan adayı Teoman Zeydan ve Hakkari eski milletvekili Rüstem Zeydan, beraberindeki heyet ile buradan Yüksekova'ya hareket etti. Konvoy halinde ilçeye gelen kitle, davul zurnalar ile AK Parti İlçe Seçim Bürosu açılışına katıldı.Açılış kurdelesini AK Parti Adayı Teoman Zeydan ile eski milletvekili Rüstem Zeydan kesti.

"KARDEŞİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM"

Ardından kitleye seslenen Eski Milletvekili Zeydan“Bu bölgede hizmet üretmeyen insanlara artık dur deme zamanı gelmiştir. Mustafa Zeydan'ın tüm özelliklerini size yeniden yaşatmak için söz verdik. Yatırım timsali kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Sizi de kendisine emanet ediyorum. Yeniden Zeydan dönemine, hizmet dönemine kavuşmanız dileğiyle huzurunuzdayız” dedi.

"BÜTÜN PROJELERİMİZİ HEPİNİZİN BİLGİSİNE SUNACAĞIZ"

Ardından konuşan AK Parti adayı Teoman Zeydan ise, “Cumhurbaşkanı'nın izniyle aday gösterildim. Sayın Cumhurbaşkanımız bana inandı. Ben de size inanıyorum, size güveniyorum. Belediye hizmeti gönül işidir. AK Parti gönül belediyeciliği yapıyor.  20 yıldır burayı bir zihniyet yönetiyor. Artık değişimin zamanının geldiğine inanıyoruz. Bu değişim sizlerin desteğiyle olacaktır. Yüksekova'nın çok iyi hizmetlere ihtiyacı var. 20 yıldır yaptıkları için onlara teşekkür edeceğiz. Yapmadıkları için de onları vicdanlarıyla baş başa bırakacağız. Şimdi bir slogan belirlemişler, Ya Me Ye (Bizimdir) diyorlar. Yani bizimdir. Yüksekova bizim değil, Yüksekova sizindir. Bu, milletimize büyük bir saygısızlıktır. Hepimiz Yüksekovalıyız. Ben de buralıyım, bu şekilde bir dili kullanmayacağız. Asla kimseyi kötülemeyeceğiz. Biz Yüksekova'ya hizmetlerin en iyisini yapmaya geldik. Zeydan ailesi ile birlikte Yüksekova'nın hizmetinde olacağız. Allah'ın izniyle babamın rahmeti ve adaleti ile onun yolundan yürüyeceğim. 31 Mart'a kadar Yüksekova'nın ticaret merkezi olması için çalışacağız. Yüksekova'nın il olması için mücadele edeceğiz. Devlet bu memlekete 3 yılda 3 kat trilyon yatırım yapmış, bunu kimse konuşmuyor. Yollar çamur diyorlar. Alt yapı çalışmaları yapılınca çamur olur. Peki siz 20 yılda ne yaptınız? Her yeri çamura çeviren siz değil misiniz? Bütün projelerimizi hepinizin bilgisine sunacağız” dedi.

Son olarak söz alan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Yüksekova'nın hizmetlerin en iyisini hak ettiğini ve bunun bilincinde olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından partililer AK Parti adayı ile tokalaşarak başarılar diledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.