Yüksekova'da Cihan Mobilya 2'nci şubesini açtı

Yüksekova'da Cihan Mobilya 2'nci şubesini açtı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'Cihan Mobilya'nın 2'nci şubesi hizmete açıldı.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde İpekyolu üzerinde Mervan Apartmanı'nın altında Cihan Mobilya'nın ikinci şubesi, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. İş yerinin açılış törenine İl Genel Meclisi üyesi Gülizar İliş, HDP-DBP ve CHP temsilcileri, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (YESO) İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlr Odası Başkanı Muharrem Tekin, Hakkari İli Damızlık Koyun-Keçi Birliği Başkanı Reşit Akman, kurum amirleri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir açıklama yapan YESO Başkanı İrfan Sarı, "Aramızda ülkenin değişik yerlerinden gelen iş adamları da var. Türkiye'de barışı savunan bir yerde durduk. Burada yarattığımız iş gücü çok önemlidir. Yaklaşık 30 kişi istihdam edilecek. Bunun gururunu sizinle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Açılışa katılan Yüksekova müftüsü "Cenab-ı Hak bütün esnaf kardeşlerimize hayırlı kazançlar nasip etsin. Helal kazanmamız yetmiyor, helal yollardan da harcamamız nasip olur inşallah" dedi.

İş yeri sahibi Seyfettin Karay ise katılımcılara teşekkür ederek, "Yeni şubemizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Böyle yatırımların ilçemiz genelinde artmasının temenni ediyoruz. Kaliteli bir hizmet ile anlayışı vatandaşlarımızın karşısında olacağız. İş yerimizde 30 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin ardından kurban kesilirken, katılımcılara kokteyl sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.