Yüksekova’da HDP seçim bürosu açıldı

Yüksekova’da HDP seçim bürosu açıldı

Yüksekova’da HDP seçim bürosu, HDP Hakkkari aday adayları ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

A+A-

fotoic

YÜKSEKOVA - Yüksekova'da HDP seçim bürosu, HDP Hakkkari aday adayları ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

24 Haziran 2018 erken seçimleri için partilerin hazırlıkları devam ederken, HDP Yüksekova ilçe teşkilatı, seçim çalışmalarında kullanmak üzere seçim bürosu açtı.

‘Senle Değişir' şiarıyla düzenlenen açılış törenine HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, HDP-DBP il ve ilçe yetkilileri, HDP Hakkari milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HDP İlçe binasında toplanan kitle, davul zurna eşliğinde Cengiz Topel Caddesi üzerindeki seçim bürosunun önüne kadar yürüdü. Seçim bürosunun açılış kurdelesini HDP'li vekil Saadet Becerikli, HDP İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer ve partililer kesti.

Seçim bürosunun açılışının ardından kitleye HDP Hakkari milletvekili aday adayları tanıtıldı.

Daha sonra kitleye seslenen HDP İlçe Eş başkanı Hüsnü Beşer, seçimde parti olarak başarılı olacaklarını inandıklarını söyledi.

Beşer, “Amacımız sadece 3'te 3 yapmak değil, Türkiye'de rekor kırıp yüzde doksan dokuzlara varmaktır. Biz halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Tekrar yanımızda bulunduğunuz için sizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

HDP'li Becerikli ise “Bize büyük moral verdiniz. Bu moral ile 24 Haziran'da halkımız ile başarıya ulaşacağız. AKP iktidarı 16 yıllık iktidarının sonuna vardığını farkettiği için baskın seçime gitmeye karar verdi. Halkımızın 24 Haziran'da AKP hükümetini sandığa gömmekte kararlı olduğunu görüyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından açılış töreni sona erdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.