Yüksekova’da HDP ve DBP’den halk toplantısı

Yüksekova’da HDP ve DBP’den halk toplantısı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Yüksekova ilçe örgütleri halk toplantısı düzenleyerek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından halk toplantısı gerçekleştirildi.

HDP Yüksekova ilçe binasında düzenlenen toplantıya HDP Genel Merkez Çalışanı Mehmet Şerif Durmaz, HDP Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Hüsnü Beşer, DBP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Öznur Evin, eski Hakkari milletvekili Esat Canan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda siyasi süreç değerlendirilerek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda kısa bir açıklama yapan HDP Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Beşer, halk toplantılarının belli aralıklarla devam edeceğini söyledi.

Beşer, “Yaptığımız çalışmalardan halkımızın bilgisi olsun istiyoruz. Fikirleriniz bizim için çok önemlidir. Gittiğimiz her sokakta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu halkın çektiği acılar vardır. İstekleri seçimden seçime değişmez. Çalışmalarımızda halkımız tarafından sıcak karşılanıyoruz” dedi.

Beşer'in konuşmasının ardından HDP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen ve seçim süreci boyunca Yüksekova'da çalışma yürütecek olan Mehmet Şerif Durmaz konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçilerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.