Yüksekova'da Öğrenen Öğretmen Programı

Yüksekova'da Öğrenen Öğretmen Programı

Yüksekova Kaymakamlığı desteği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yüksekova'da 'öğrenen öğretmen programı' kapsamında ‘Kuramdan Uygulamaya Okul Yönetimi’ konferansı düzenlendi.

A+A-

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansı Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necati Cemaloğlu verdi.

İlçedeki öğretmen ve idarecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen konferansta Profesör Cemaloğlu konu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Konferansın ardından Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'nın yaptığı açıklamada,“Öğretmenlerin uğraştıkları alanın bu ülkenin evlatları olduğunu bilmek lazım. Yarını devralacak çocuklarımızı sizler yetiştiriyorsunuz. Sizler geleceğe hazırlıyorsunuz. Gerçekleştirilen bu program okyanusa bir damla katkı sağladıysa bizim için ve ilçemiz için mutluluk vericidir. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca iki gün sonra ilçeye veda ediyorum hepiniz hakkınızı helal edin. Yolunuz açık olsun başarılarınıza yeni başarılar eklemeniz dileğiyle” dedi.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.28387

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.