Yüksekova’da Oto Ekspertiz Açıldı

Yüksekova’da Oto Ekspertiz Açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Dynobil Oto Ekspertiz isimli işyeri hizmete açıldı. Bayinin açılması ile 2'nci el oto alım ve satımlarında müşterilere büyük kolaylık sağlanacağı kaydedildi.

A+A-

İlçenin Esenyurt Mahallesi İpek yolu caddesi üzerinde Dynobil Oto Ekspertiz Yüksekova Ana Bayii, düzenlenen açılış töreni ile himete girdi. Açılışa HDP Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini eski milletvekili Esat Canan ve iş adamı Habib Öner kesti.

Yüksekova'ya böyle bir hizmetin kazandırılmasının çok büyük bir himzet olduğunu belirten Canan, “İlçemizde böylesi hizmetlerin kazandırılmasını sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim araçlarını analiz etmek için en yakın yer Van'a gidiliyordu bundan böyle sürücülermiz burada araçlarını gönül rahatlığıyla analiz edebilecektir.” dedi.

Bahattin Polat ve Emrah Korkmaz'ın ortaklığıyla ilçeye kazandırılan iş yerinde; 2'nci el araçların boya durum analizi, değişen parça analizi, motor performans analizi, dijital aksam analizi, yıpranma analizi, lastik analizi, boya kalınlık, incelik analizi, diağnostik testi ve sürüş analizi gibi detayların inceleneceği belirtildi.

Araç hakkındaki tüm detayların rapor edilerek araç alım-satımlarında gerçek bilgilere ulaşılmasının kolay olacağını belirten iş sahipleri, iş yerinde 5 kişinin istihdam edileceğini kaydettiler.

Açılış töreni, katılımcılara ikram edilen kokteyl ile sona erdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.