Yüksekova'da resim sergisi ve mezuniyet töreni

Yüksekova'da resim sergisi ve mezuniyet töreni

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Özel Kanıt Ortaokulu resim sergisi ve mezuniyet töreni düzenledi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM fotoic

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni ve resim sergisine, Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Yarbay Rıza Güler,İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Kurum amirleri,veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet töreni istiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Tören açılışında konuşan okul Müdiresi Şengül Baysal,'Okulumuız ilk mezunlarını vermektedir. Bu yıl öğrencilerimiz eğitim konusunda çok çabaladılar ve çabalarının sonucu olarak büyük bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim' dedi.

Ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Akdoğan ise,' İlçemizde 37 Ortaokulu var, bu okullar arasında sadece bir Ortaokulumuz özel, Bu okulumuz ikinci yılı olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atmıştır.  TEOG'ta ilçe ikinciliği alan okulumuzu tebrik ederdim' şeklinde konuştu.

Program 8.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikler ile devam etti. Ardından Mezun olan 8.sınıf öğrencilerine mezuniyet belgeleri ve plaket verildi.

Katılımcılara verilen kokteyl ile program sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.