Yüksekova'da Teknokent Koleji açıldı

Yüksekova'da Teknokent Koleji açıldı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde Teknokent Koleji düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçenin İpek yolu üzerinde hizmete açılan Teknokent kolejinin açılış törenine Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Osman Doğramacı, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı ve Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, kurum amirleri, kanaat önderleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Cebrail İrinç, "Önümüzdeki dönemlerde inşallah bu okul aynı zamanda bir fabrika görevini üstlenip Şehrimizin ekonomik olarak kalkınmasına da katkı sağlayıp istihdam ve iş olanaklarını artıracaktır" dedi.t1Okullarında en iyi koşullarda eğitim ve öğretim verilmesi için bütün imkânlarını kullandıklarını söyeleyen okul kurucularından Yıldız Kartal ise,"İlçede eğitimin kalitesini fazlasıyla büyümesini ve başarılı öğrenci kesimi oluşturulucağını belirtti. Kartal, Açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.t4Konuşmaların ardından Kaymakam Doğramacı, Milli Eğitim Müdürü Canlı, Başkan Pınar ve emekli öğretmen Fadime Canan açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminden sonra okulu gezen Kaymakam Doğramacı ve beraberindekiler okul hakkında müdür İrinç'ten bilgi aldı.

Programda, ağaçlandırmaya dikkat çekme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla katılımcılara 'Bir Kalem, Bir Ağaç' sloganıyla içinde fidan tohumu bulunan kalem hediye edildi.

Açılış töreni verilen kokteyl ile son buldu.t2t5t3

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.