Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova’da Epilya Cafe isimli iş yeri, düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Temiz ve ferah ortamının yanı sıra duvar süslemeleri ile her kesime hitap eden cafe, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde her kesime hitap eden ‘Epilya Cafeterya' isimli iş yeri, düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, S.S Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek, banka yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini Sarı ve Kepenek  kesti. Açılıştan önce kısa bir açıklama yapan Sarı, cafeyi gezdiğini ve çok beğendiğini söyledi. Cafenin büyük emekler sonucu güzel hale getirildiğini kaydeden Sarı, "Bu emekleri veren iş sahiplerini tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadara emeğin verildiği bir cafeyi bütün Yüksekova halkı sahiplenmelidir" dedi.

Katılımcılar açılışın ardından cafeyi gezerek, iş yeri sahiplerine başarılar diledi. Açılış töreni katılımcılara ikram edilen kokteyl ile sona erdi.
Yüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldıYüksekova'da Epilya Cafe açıldı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.