Yüksekova'da Yeşilay temalı resim sergisi

Yüksekova'da Yeşilay temalı resim sergisi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından Yeşilay temalı resim sergisi düzenlendi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEMfotoicYüksekova Selahaddin Eyyubi kültür merkezinde düzenlenen Yeşilay temalı resim sergisine Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı,Halk Eğitim Müdürü Recep Yağan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışını yapan Kaymakam Kaşıkçı, ardından öğrenciler tarafından hazırlanan 26 yağlı boya ve 60 resim sergisini gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

Sergide  konuşan Kaymakam Kaşıkçı,'Bu sergiyi diğerlerinden ayıran bir özellik var, sadece bir resim sergisi değil, aynı zamanda gençlerimizi bilinçlendirmeye yönelik Yeşilay'ı da dâhil ederek tüm kötü alışkanlılıklara dikkat çekmek için böyle karma bir sergi düzenlediler. Bizde çocuklarımızın yaptığı eserleri yerinde görmek hem de böyle güzel bir konu belirledikleri için özellikle günümüzde en büyük problem olan kötü alışkanlıkların insan sağlığındaki kötü etkisini hepimiz biliyoruz. Bu anlamda da çocuklarımız bu hususa daha büyümeden bir dikkat çekelim, bir farkındalık yaratalım. Çocuklarımızın böyle konuları özenle seçtikleri için kendilerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından sergi verilen kokteyl ile son buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.