Yüksekova: HDP adaylarının ziyaretleri sürüyor

Yüksekova: HDP adaylarının ziyaretleri sürüyor

Yüksekova'da HDP Belediye eş başkan adaylarının esnaf ve ev ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

YÜKSEKOVA - 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım başlarken, partilerde seçim çalışmalarına yoğunluk verdi.

Yüksekova'da Halkların Demokratik Partisi'de (HDP) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Parti bünyesinde oluşturulan birçok komisyonla çalışmaları yürüten partililer, gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunurken akşam saatlerinde de ev ziyaretlerinde bulunuyor. Esnafın ve yurttaşların sıkıntılarını dinleyip bu sorunların çözümü hakkındaki projelerini anlatan partililer, aynı zamanda projelerini de anlattılar.

Halkın kendilerini çok sıcak karşıladığını ifade eden HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayı İrfan Sarı,"Esnaflıktan ve esnaf odası yöneticiliğinden gelen birisi olarak esnafımızla diyaloğumuz çok güçlüdür. Esnafımız, oda yöneticiliği dönemindeki gibi her zaman bize şikayetlerini ve önerilerini birebir iletebilecektir" Dedi.

Kendilerini en güzel şekilde karşılayıp şikayetlerini ileten yurttaşlara teşekkür eden HDP Eş Başkan Adayı Remziye Yaşar ise,"Halkımızın teveccühü ile hepimizin hakkı olan güzel Yüksekova için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, işimiz halkımıza hizmet olacaktır"dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.