Yüksekova Kaymakamı Kendüzler göreve başladı

Yüksekova Kaymakamı Kendüzler göreve başladı

Çanakkale'nin Bayramiçi Kaymakamlığı görevinden Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili görevine atanan Ramazan Kendüzler, ilçeye gelerek görevine başladı.

A+A-

YÜKSEKOVA - İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son Kaymakamlar kararnamesiyle İzmir'in Bergama ilçesine atanan Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'nın yerine atanan Ramazan Kendüzler, uçakla görev yeri Yüksekova ilçesine geldi.

Selahattin Eyyübi Havalimanı'nda  İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Bilici, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ve kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Kendüzer, daha sonra Kaymakamlık makamına geçti.

Kaymakam Kendüzler, ilçede çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek,"Yüksekova, ülkemizin en önemli yerlerinden bir tanesidir. Nüfus ve coğrafyası açısından İran ve Irak sınırında bulunan bu şirin ilçemize, biz de vatandaşlarımız için hizmet etmeye geldik. Ebirliğiyle, beraber merkezi ve yerel yönetimi olarak vatandaşlarla gönül bağı kurup, vatandaşlarımız ön yargılı bakmayıp burayı huzurlu bir şekilde görmek istiyoruz. Bundan sonra inşallah gerek belediye çalışanları, gerek kaymakamlık çalışanlarıyla beraber elbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.284492845228458

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.