Yüksekova'lı Öğrenciler'den, 'Teşekkürler Kocaeli'

Yüksekova'lı Öğrenciler'den, 'Teşekkürler Kocaeli'

Kocaeli Adım Anadolu Sağlık Lisesi öğretmen ve öğrencileri, topladıkları yardımlarla kardeş okul olarak belirledikleri Yüksekova Fatih Sultan Mehmet ilkokulunun ihtiyaçlarını karşıladı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Kocaeli Adım Anadolu Sağlık meslek lisesi Öğretmen ve öğrencileri tarafından, kitap, defter,kalem, anaokulu öğrencilerine oyuncak ve çok sayıda kışlık elbise gönderildi.  Okulun konferasn salonunda, öğretmenler tarafından dağıtılan eşyaları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmazken,yardımı yapan Adım Anadolu Sağlık meslek lisesi okul öğretmenlerine, öğrenciler tek tek teşekkürlerini gönderdiler.


YÜKSEKOVA'YA GELMEDEN ÖNCE ÇOK ENDİŞELERİM VARDI

İlk öğretmenlik mesleğine Adım Anadolu Sağlık meslek lisesinde başlayan ve daha sonra tayini Yüksekova'ya çıkan İngilizce Öğretmeni Emrah Osma,Ben buraya gelmeden önce Kocaeli Adım Anadolu Sağlık Meslek lisesi’de görev yapıyordum, buraya atamam çıktığında yani Yüksekova’ya gelmeden önce benimde buraya yeni atanan meslekaşlarım gibi endişelerim vardı, Daha sonra buraya alıştım, endişelerimi yendim, öğrencilerimle benim aramda büyük bir duygusal bağ oluştu ve buraya daha çok bağlandım diyen Osma Öğretmen" Okulumuzun fizik imkansızları ve yetersizlikler vardı burada görev yapan arkadaşlar, varolan imkansızlıkların üstünde nasıl gelir diye uğraşıyorlardı. Bende bu arkadaşlara nasıl bir faydam yada yardımım dokunur diye düşünüyorum, daha önce görev yaptığım Adım Anadolu Sağlık Lisesi okulun kurucuları Kenan Sağlama Asiye hoca ve okulda çalışan tüm arkadaşlar elinden geleni yaptılar. Bize yardımda bulunmak istediler, Bende bu yardıma aracı oldum buradaki öğrencilerin yüzündeki gülümsemeyi ben gördüm buradan tüm öğrencilerim adına Adım Anadolu Sağlık Meslek Lisesine çok teşekür ederim" dedi.

Anlamlı yardımdan ötürü oldukça mutlu olduklarını ifade eden Ana sınıf öğretmeni Özge Ongun ise,"Beni bu ufak çocuklarımın yüzünü güldüren Adım Anadolu Sağlık Lisesi okuluna ve yetkilerine buradan çok teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.