Yüksekovalı gençlerden Elazığ için seferberlik

Yüksekovalı gençlerden Elazığ için seferberlik

Yüksekova Belediye Spor'un taraftar grubu olan 'Esentepe Taraftar Gurubu', Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için yardım malzemesi topladı.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Yüksekova Belediye Spor'un taraftar grubu, 6.8'lik deprem ile sarsılan Elazığ ve Malatya için harekete geçti. İlçede ev ev gezen taraftar grubu, depremzedelere ulaştırılmak üzere gıda, giysi, ısıtıcı ve battaniye topladı.

3_24

Yardım toplayan taraftarlardan Azad Akgöl, ”Biz Yüksekova halkı olarak acınızı ve üzüntünüzü paylaşmaya çalışıyoruz. Biliyoruzki ne yaparsak yapalım az gelir, biz bu acıyı daha önce 2011 Van depreminde yaşadık. Bizler Yüksekova gençleri olarak, Elazığ'a gelip acınıza ortak olmaya, sizinle ağlayıp, sizinle üzülmeye ve sizinle üşümeye hiç şüphesiz hazırız. En yakın zamanda orda olacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Taraftar gönüllülerinden Bedran Özdel ise,”Nerde bir yürek yanıyorsa biz oraya tek yürek olmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız Kısıtlı Olduğu için zamanında kardeşlerimizin yanında olamadık. Yüksekova gençleri olarak hiç şüphesiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

6 kişi olarak kampanyaya başladıklarını kaydeden Özdel, ”Mahalle mahalle dolaşıp dışarıda kalan kardeşlerimiz için battaniye, mont, kazak, ayakkabı ve yorgan toplamaya çalıştık. Allah Yüksekova halkından razı olsun.  hiç bir yerden elimizi boş çevirmediler” şeklinde konuştu.

3_25

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.