Yüksekovalı Kadınlara 'madde bağımlılığı' eğitimi

Yüksekovalı Kadınlara 'madde bağımlılığı' eğitimi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kadınlara yönelik 'Madde kullanım riski ve madde bağımlılığından korunma' konulu eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - İlçe Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce "Aile İçi Eğitim" programı kapsamında, Sosyolog Şilan Yazgan ve Sosyolog Kemal Özer'in hazırlamış oldukları “Madde kullanım riski ve madde bağımlılığından korunma” adlı eğitim seminerin de, 35 kadına madde bağımlılığından korunmanın yolları hakkında bilgi verildi.

Hazırladıkları eğitimde gençleri madde bağımlılığından uzak tutmayı amaçladıklarını belirten Yazgan, "Amacımız daha sağlıklı, mutlu ve hayalleri gerçekleştirecek bir gençlik yetiştirmek. İleri de bağımlılıktan sıyrılmış, güçlü ve iradeli bir gençliği görmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yazgan,”Burada bu gün kadınlarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz eğitimde, madde kullanım riski ve madde bağımlılığından korunma hakkında yaklaşık 35 kadınımıza eğitim verdik, eğitimlerimiz yıl içerisinde farklı konularda devam edecek” diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.