Yüksekovalı öğrenciler tur için Ankara'ya gitti

Yüksekovalı öğrenciler tur için Ankara'ya gitti

Yüksekovalı 75 Öğrenci Ankara, Düzce ve İstanbul’u gezmek üzere yola çıktı.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

fotoic


Geçtiğimiz aylarda Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan Yüksekova Belediyesine kardeş belediye olan Düzce Belediyesini ziyareti esnasında 75 Yüksekovalı ve 75 Düzceli toplamda 150 öğrenci söz konusu iki belediyenin iş birliğinde Ankara, Düzce ve İstanbul'u gezmeleri için karar aldılar.

Düzce belediyesinin daveti üzerine bu gün sabah saatlerinde Yüksekovalı 75 öğrenci yola çıkmak üzere Yüksekova Belediyesi önünde öğretmenleri ve Velileri ile birlikte toplandılar.  Burada Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile bir araya gelen öğrenciler ilçenin havalimanına uğurlandılar.

Düzce ve Yüksekova Belediyelerinin kardeşlik köprüsünün her geçen gün daha sağlamlaştığını belirten Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Öczan, “Kardeş Belediyemiz Düzce Belediyesinin daveti üzerine bu gün 75 öğrencimizi daha önce hiç görmedikleri yerleri görüp tanımaları ve hayatlarındaki ilkleri yaşamaları için yolcu ettik. Bu yolculukta öğrencilerimiz öncelikle Ankara'yı gezecekler daha sonra Düzce ve en son İstanbul'u gezip tanıyacaklar. Çocuklarımızın bilgi birikimlerin geliştirmelerini istiyoruz. Bu gezi neticesinde Düzceli ve Yüksekovalı çocuklarımızın kaynaşmasını sağlamış olacağız. Yeni yeni şeyler keşfetmeleri bu konular üzerinden bilgi edinmeleri bizi mutlu edecektir. Bu çocukların gözlerindeki o mutluluk görülmeye değerdi. Bu güzel duyguları çocuklarımıza yaşatan böylesi güzel bir programa imza atan Düzce Kardeş Belediyemizin Başkanı Sayın Dursun Ay'a ve tüm yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.