YÜTSO Başkanlığına Pınar Seçildi

YÜTSO Başkanlığına Pınar Seçildi

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası’nın (YÜTSO) 15 Nisan’da yapılan üye seçimlerinin ardından, bugün yapılan yönetim kurulu seçimleriyle YÜTSO başkanlığına Abdurrahman Pınar seçildi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova TSO odasının konferans salonunda 19 asil üyenin oy kullandığı ve İlçe Seçim Kurulu nezaretinde yapılan seçimde 11 üyenin oyunu alan Abdurrahman Pınar oda başkanlığına seçilirken, Meclis başkanlığına da İzzettin Metin da seçildi.

Yönetim kurulu seçiminin ardından YÜTSO Eski Başkanı Salih Özdemir yeni başkan Abdurrahman Pınar ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Tebriklerden sonra konuşan eski YÜTSO Başkanı Salih Özdemir,” 15 Nisan tarihinde 3 liste şeklinde yarıştık, bir arkadaşımız kırmızı renkte 2. grupta yarıştı. Mavi ve Beyaz liste 8 grupta yarıştı. Ben her zaman demokrasiye inanan bir insanım, sandıktan çıkan sonuca saygı duyuyorum. Kazanan da bizlerin arkadaşıdır. Nihayetinde bir taraf kaybedip, bir taraf kazanacaktı. Bu bir bayrak yarışıydı, 2013 yılında odamızın organ seçimlerinde Abdurrahman beyle aynı kollarda yarıştık. Belki seçim döneminde b ir ayrılığımız oldu ama bundan sonra asla ayrılığımız olmayacak” dedi.

Yeni seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum diyen Özdemir,” Eski yönetim kurulu arkadaşlarıma, mecliste ki arkadaşlarıma, burada çalışan personellere şükran borçluyum. Bu seçim döneminde bana oy veren, vermeyen herkese minnettarım herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“2018 YILI YÜTSO'NUN YILI OLACAK”

Seçim süreci yaşadıklarını aktaran Yeni YÜTSO Başkanı Abdurrahman Pınar ise,'Odamızın hizmeti için burada 19 arkadaşımızla beraber olacağız. Çok çekişmeli bir seçim dönemi yaşadık, her şey 15 Nisan'da kaldı bundan sonra hizmet zamanı diyeceğiz. Bu görevi buarada arkadaşlarımdan devralıyorum. 2013 yılında arkadaşlarımız beraber çalışıp seçime girdik. O zamanda kısmet nasip bana çıkmadı, arkadaşlara devrettik. Bu günde devralıyoruz. Allah bizleri utandırmasın, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eski yönetimimize, meclisimize de başarılar diliyorum. Bundan sonra biz bakacağız. Projeler varsa biz devam edeceğiz. Öncelikli konumuz Odamızın binasıdır. En kısa zamanda inşaatımıza başlayacağız. 2018 yılı YÜTSO'nun yılı olacak'dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.