YÜTSO'dan öğrencilere yardım

YÜTSO'dan öğrencilere yardım

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO), Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde 625 İlköğretim okulu öğrencisine kışlık giyecek yardımında bulundu.

A+A-

MUSA DÜZENCİ/YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova ve Şemdinli'deki okullarda yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapmak için okulları dolaşan YÜTSO Başkanı Salih Özdemir, ihtiyaç sahibi 625 öğrenciye montlarını dağıttı.

Kışlık kıyafetleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile dağıtan YÜTSO Başkanı Salih Özdemir, Her sene geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımlara eğitim öğretim yardımı diyoruz dedi. Özdemir, "Bizim kışımız çetin geçiyor bizde kalem, defter yerine öğrencilerimizi ısıtalım dedik. geçen senede bunu yapmıştık, Öğrencilerimize kaban aldık. Başta çatı kurumumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) minnettarız şükranlarımızı iletiyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile biz bu gibi yardımlar yapıyoruz. Toplamda 625 öğrencimizi giydireceğiz bunun bir kısmıda Şemdinli olmak üzere bu öğrencilerimizi sevindirebilmişsek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.ticaret3ticaret1ticaret2

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.