Zap Nehri’nde rafting heyecanı

Zap Nehri’nde rafting heyecanı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşayan gençler, güven ortamının oluşmasıyla Zap Nehri’nde rafting yaparak şampiyonalara hazırlanıyorlar.

A+A-

Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca'nın destekleriyle kurulan rafting takımı, akıntısıyla çok el verişli olan Zap Nehri'nde çalışma yaparak ilçenin adını artık sporla tüm Türkiye'ye duyurmak istiyorlar.

Zap Rafting Takımında yer alan sporculardan Şaban Erdemir,  “İlçemizi Spor aktiviteleriyle tüm dünyaya tanıttırmayı hedefliyoruz. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Temel Ayca'nın sayesinde rafting sporunu geliştirmek için Narlı köyünde bir spor tesisi açıldı. Kaymakam Ayca, gerekli olan rafting botu ve diğer malzemeleri alarak bizlere sahip çıktı. Bizler şimdilik Zap Rafting Takımı olarak mili takım seçmeleri ve Türkiye şampiyonasına hazırlanıyoruz. Hedefimiz milli takıma girerek dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.
 
Kaymakam Temel Ayca ise,  “Gençlerimizin rafting için bir müracaatları oldu. Bizlerde elimizden geldiği kadar devletimizin sağlamış olduğu imkanları gençlerimize sunduk. Her zaman onların yanındayız. İnşallah gençlerimiz büyük başarılara imza atacaklar” diye konuştu.(İHA)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.