Zeydan’dan Sporculara Destek Sözü

Zeydan’dan Sporculara Destek Sözü

Üst lige Yükselen Yüksekova Belediyespor’a iş adamı Teoman Zeydan destek sözü verdi.

A+A-

Yüksekova Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselerek 3'üncü lige çıkmayı başararak 2'inci lige çıkmayı hedefliyor. Sporcuların bu başarını tebrik eden İş adamı Teoman Zeydan, belediye tesislerinde kulüp yöneticileri ve soprcuları ziyaret ederek başarılarının devamını diliyerek elinden gelen tüm gayreti vereceğinin sözünü verdi.

Belediyespor tesislerinde sporcularla sohbet eden Zeydan, “Büyük bir başarı, tebrik ediyorum. İnşallah takım daha iyi yerlere gelecektir. Takım iyi bir dostluk iyi bir arkadaşlıkla başlanırsa devamı gelir" dedi.

Takıma destek sözü veren Zeydan şunları ifade etti: “Futbol takımlarında Fenerbahçe'den tutun Galatasaray'a kadar, büyük-küçük takıma tüm takımlarda maddi sıkıntılar hep var. Spor kulüpleri çok masraflı şeyler. İlçemiz bir sıkıntıdan geçti, inşallah yakın zamanda da düzelir. Biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

Yüksekova Belediyespor kulübü yöneticileri tarafından Zeydan'a forma hediye edildi. Yüksekova Belediyespor yönetim kurulu başkanı Fevzi Yıldırım, Teoman Zeydan'ın kendilerine vereceği desteklerinden dolayı kulüp adına teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.