Abdurrahim Albayrak'ın korona testi pozitif çıktı

Abdurrahim Albayrak'ın korona testi pozitif çıktı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın korona virüsü testi pozitif geldi. Albayrak eşiyle birlikte karantinaya alındı.

A+A-

 Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'a korona virüsü teşhisi konuldu. Eşi Şükran Albayrak ile birlikte tedavisi başlayan Albayrak, karantinaya alındı.

Geçen hafta İstanbul Yeşilköy'deki özel bir hastaneye kaldırılan 65 yaşındaki Albayrak'ın ilk testi negatif çıkmıştı. Gözlem altına alınan ve ikinci testi yapılan Albayrak çiftinde korona virüsü tespit edildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Albayrak'ın rahatsızlığı nedeniyle gözetim altında olduğunu ve test sonuçlarının beklediğini dile getirmişti.

Galatasaray Yönetim Kurulu eski Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru da Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, “Çok değerli Albayrak ile az önce telefonda konuştum. Her zamanki gibi inancı yüksek, moralini iyi tutmaya gayret ediyor. İnşallah hanımefendi ile beraber çok çabuk iyileşerek hepimizi mutlu edecek. Dualarımız onlarla” ifadelerini kullandı.

Galatasaray İdari Menajeri Mert Çetin de, Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüse yakalandığı iddialarını doğrulayan bir paylaşım yaptı. Çetin, “Allah'ım acil şifalar versin başkanım. Dualarımız sizinle” dedi. (Gazete Duvar)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.