CHP'nin adayı İnce Hakkari'ye geliyor

CHP'nin adayı İnce Hakkari'ye geliyor

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 10 Mayıs Perşembe günü Hakkari'ye geliyor.

A+A-

CHP Hakkari İl Örgütünden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin düzenleyeceği açık hava halk toplantısına tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

İnce'nin programı öncesi kente gelen CHP'nin Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Çanakkale milletvekili Bülent Öz, Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçın ve CHP PM Yıldırım Kaya CHP il binasında açıklama yaptı. 

Burada kısa bir açıklama yapan CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Hakkarililere CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi karşılama çağrısı yaptı. 

Öte yandan, CHP Hakkari il örgütü de İnce'nin programı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sayın Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 80 milyon halkımızı kucaklayacak. Halkın gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanı adayı sayın Muharrem İnce Perşembe günü saat 17:00'da Hakkari Cumhuriyet caddesinde değerli muhterem halkımıza hitap edeceklerdir. Uçakla Yüksekova ilçesine gelecek olan İnce ve beraberindeki milletvekilleri buradaki esnafları ziyaret edip ilçe sakinlerini kucakladıktan sonra karayolu ile Hakkari'ye gelecek. Sayın Muharrem İnce'nin Perşembe günü gerçekleştireceği halka hitap konuşmasına il ve ilçelerdeki bütün halkımız davetlidir."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.