Demirtaş'tan HDP'ye: Adaylığımı tartışmayın

Demirtaş'tan HDP'ye: Adaylığımı tartışmayın

HDP'nin Ankara'da yapılan 3’üncü büyük konferansına Demirtaş'tan mesaj: Eş Genel Başkanlığa aday olmam mümkün değil, bu tartışmalara girmemekte yarar var.

A+A-

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Şubat ayında yapılacak kongre öncesi aday olacağı şeklindeki iddialara kapıyı kapattı. Demirtaş HDP'nin bugün Ankara'da başlayan 3. Olağan Konferansı'na gönderdiği mesajda, cezaevindeyken resmi görevler üstlenmelerinin mümkün olmadığını, bu tartışmalara girmemekte yarar olduğunu söyledi.

Demirtaş mesajında, “Bizlerin parti yönetiminde resmi görevler üstlenmesi bu aşamada mümkün değildir. Bu tür öneri ve tartışmalara da girmemekte yarar vardır. Biz her koşulda partimizin kalbindeyiz, partimiz de bizim kalbimizdedir. Bu da bizim için yeterlidir” dedi

HDP'nin, “Daha güçlü HDP, daha güçlü mücadele” ve “Hêvî em in, serkeftin a me ye” sloganlarıyla Ankara'da bugün başlayan 3'üncü büyük konferansı yarın da devam edecek. Konferans 23 Şubat'ta yapılacak Büyük Kongre'ye hazırlık amacı taşıyor. (DUVAR)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.