Nusaybin merkezinde şiddetli çatışma

Nusaybin merkezinde şiddetli çatışma

Nusaybin merkezde bir eve baskın düzenleyen özel hareket timleri ile evde bulunanlar arasında çatışma çıktı.

A+A-

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Yeni Turan Mahallesi'nde bir eve özel hareket timleri tarafından baskın düzenlendiği sırada şiddetli çatışma çıktı.

Çatışma sırasında Sakarya Caddesi'nde tandır başında olduğu belirtilen bir kadının kurşunların hedefi olduğu ve çatışma bölgesinde yerde bekletildiği belirtildi.

Çatışmanın çıktığı cadde özel hareket timleri tarafından ablukaya alındı. Sakarya Caddesi'ne giden bütün yollar polislerce kapatılırken, olay yerine gelen yurttaşlara polislerin müdahale ettiği belirtiliyor. Şiddetli çatışmanın yaşandığı bölgeye yakın yerde toplanan yurttaşlar, sık sık "Şehit namirin" ve "Biji Serok Apo" diye slogan atıyor.

Vali: Üst düzey bir PKK'li öldürüldü

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaptığı açıklamada özel harekat timlerinin eşliğinde bir eve yapılan baskında bir PKK'linin ölü olarak ele geçirildiğini söyledi.

Vali Ayvaz, yaklaşık 20 dakika süren çatışmanın ardından evde başka PKK'lilerin de olabileceği ihtimaline karşılık mahallede operasyon başlatan özel harekat timlerinin mahalleyi ablukaya aldığını söyledi.

Vali, kurşunlara hedef olduğu iddia edilen kadınla ilgili bilgi vermedi.İMC

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.