Erdoğan'dan 'mahkemelere gidin' çağrısı

Erdoğan, danışmanlarının ve DDK'nın darbe davalarını yakından izlediğini söyledi. 'FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok' diyen Erdoğan sivil toplum kuruluşarına çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcilerine verdiği iftarda konuştu. 15 Temmuz darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla yargılananların mahkemede hiç pişmanlık göstermediğini aksine adeta şov yaptıklarını belirten Erdoğan, STK temsilcilerinden, darbe davalarının duruşmalarına gitmelerini istedi.

Devlet Denetleme Kurulu'nu (DDK) ve başdanışmanlarını darbe davalarını izlemek için görevlendirdiğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“Biz sivil toplumu bir tehlike olarak değil sosyal barışımızın sigortası olarak görüyoruz. FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok. Mahkemelerdeki şovları kalp gözlerinin de kararmasından kaynaklanıyor. Sivil toplum kuruluşlarından FETÖ davalarını takip etmelerini istiyorum. Meydan bu alçaklara bırakılmamalı.”/GazeteDuvar

Güncel Haberleri

Pancar toplarken yılan ısırdı, helikopterle sağlık ekiplerine ulaştırıldı
Zeydan, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti
Lokanta ve kafelerde KDV oranları artırıldı
101 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Garı davasında mütalaa açıklandı
Van’da 16 kişi tutuklandı