Yüksekova'da tenis kortu açıldı, sporculara malzeme dağıtıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yaz spor Okulları kapsamında sporculara malzeme desteğinde bulunuldu. Burada ilk defa kapalı tenis kortu açılışı yapıldı.

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Gençlik Hizmetleri Merkezi'nde düzenlenen yaz spor okulları ve tenis kortu açılışına Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Yüksekova İlçe Emniyet Müdür Haluk Baş, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, kurum amirleri ve çok sayıda genç sporcu ile aileleri katıldı.

Yaz Spor Okullarının açılması dolayısıyla genç sporculara malzeme desteğinde bulunuldu. Yüksekova Kaymakamlığı tarafından genç sporculara 27 adet bisiklet, 50 adet sporcu kol saati, 50 adet paten takımı ve 50 adet bisiklet kaskı dağıtıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, “Bu çocuklar ülkemizin aydınlık yarınlarıdır. Büyük Türkiye'nin yeniden inşasında yer alacak gençlerdir. Dolayısıyla bütün uğraşımız gençlerimize yöneliktir. Bu kapsamda bugün Yaz Spor okullarının startını verdik. Spor bölümleri için sınava hazırlanan öğrencilerimize gerekli malzemeleri temin ettik. Gençlerimiz hem spor yapacak hem kendi mesleklerine yönelik sınavlara hazırlanacaklar. Yaz Spor Okullarını önemsiyoruz. Çocuklarımız internet ortamında, sokaklarda vakit geçirmesin. Bütün gençlerimizi spor etkinliklerine davet ediyoruz. Yeter ki gençlerimiz sporla uğraşsın, biz gençlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Okullarda olduğu gibi yaz dönemlerinde de çocuklarımıza sahip çıkacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bugün bisiklet, paten ve diğer malzemeleri sporculara dağıttık. Bu yaz dönemini iyi geçirecekler. Önümüzdeki dönemde diğer eksiklerini gidermeye devam edeceğiz” dedi.

YÜKSEKOVA'DA TENİS KORTU AÇILIŞI YAPILDI

Malzeme dağıtımının ardından Yüksekova Gençlik Hizmetleri Merkezi'nin yanında tenis kortu açılışı yapıldı. 40 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde olan tenis kortunun yılın 4 mevsimi boyunca açık olacağı belirtildi.Açılan tenis kortu hakkında açıklamalarda bulunan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, “Yüksekova her zaman için ilklerin dönemini yaşıyor. İlk defa Yüksekova'da kapalı bir tenis kortu açıldı. Gençlerimiz, evlatlarımız burada yetişecek. Kapalı ortamda yaz kış hiçbir şeyden yağmurdan kardan etkilenmeden burada çalışabilecekler. Bu süreçte burayı bize kazandıran ilimiz Valisi'ne, İl Özel İdaresi'ne ve tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdiden gençlerimiz başladı ve bu yazı burada dolu dolu geçirecek. Sabah açılacak burası, gece geç saate kadar açık kalacak. Gençlerimiz güzel ve konforlu bir ortamda tenis oynayacak” dedi.

Güncel Haberleri

Uzmanlar uyardı: ‘Yüksekova-Şemdinli fayının 7'lik deprem üretme potansiyeli var’
Erzurum’da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Derecik'te Kalp krizi geçiren hastanın imdadına ambulans helikopter yetişti
Pancar toplarken yılan ısırdı, helikopterle sağlık ekiplerine ulaştırıldı
Zeydan, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti