Bahçeli: Katil ülküdaşımızı öldürdü

Bahçeli: Katil ülküdaşımızı öldürdü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan saldırıya tepki geldi: Gözü dönmüş katil üniversiteyi kedere boğmuştur. Aralarında ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da bulunduğu 4 evladımız hayatını kaybetmiştir. FETÖ ile mücadelede de

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmangazi Üniversitesi'ndeki saldırı sırasında öldürülen fakülte sekreteri Fatih Özmutlu'nun ‘ülküdaşları' olduğunu belirterek, olayın “kaygılarını artırdığını söyledi”…

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

KAHREDEN BİR CİNAYET: Gün geçmiyor ki milletimizi sarsan bir olay yaşanmasın. Gün geçmiyor ki bir skandal patlamasın. 5 Nisan 2018 günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görenleri kahrenden bir cinayet vuku bulmuştur. Gözü dönmüş katil üniversiteyi kedere boğmuştur. Aralarında ülküdaşımız Fatih Özmutlu'nun da bulunduğu 4 evladımız hayatını kaybetmiştir.

KAYGIMIZ BÜYÜYOR: Olayın önü ve arkası dikkatle ele alındığında kaygımız büyümektedir. Bu alçak üniversitede terör estirmiştir. Önüne geleni, kafasına taktığını asılsız şikayetlerle FETÖ'cü diye suçlayan cani bu tavırlarıyla Osmangazi Üniversitesi'nde korku yaratmıştır. Şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı bir daha da gün ışığı görmemelidir.

MAĞDURİYETLER NASIL BERTARAF EDİLECEK? FETÖ'cü olduğu konusunda güçlü emareler bulunan namus yoksunu üniversiteyi kana bulamıştır. YÖK derhal önlem almalı muhtemel saldırıların önüne geçmelidir. FETÖ ile mücadelede devlet aklı devrede midir? Bir plan kurgulanmış mıdır? Bu terör örgütü ile mücadelede öncelikler neler olmalıdır? Mağduriyetler nasıl bertaraf edilecektir?(Gazete Duvar)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.