Beyin tümörü Serhat yardım bekliyor

Beyin tümörü Serhat yardım bekliyor

Hakkari’de beyin tümörü nedeniyle felç olan 14 yaşındaki Serhat Akdoğan, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor.

A+A-
Yeni Mahalle"de oturan 14 yaşındaki Serhat Akdoğan, 2 yıl önce tespit edilen beyin tümörü nedeniyle felç oldu. Geçen yıl Kayseri Erciyes Üniversitesi beyin cerrahi servisinde iki kez ameliyat olan Serhat Akdoğan'n ailesi, yatağa bağlı yaşamaya devam eden çocuklarının tedavisi için yardım bekliyor.

Kimsenin kendilerine herhangi bir yardımda bulunmadığını belirten anne Ayde Akdoğan, eşinin çobanlık yaparak geçimlerini sağlamaya çalıştığını ifade ederek, "Oğlum ölümle karşı karşıya. Hiçbir şekilde yataktan kaldırıp başka bir yere götüremiyoruz. Ekonomik durumumuz iyi değil, kimse bize yardımcı olmuyor. Oğlumun bu şekilde gözümün önünde erimesini istemiyorum" diye konuştu.

BDP Hakkari İl Başkanı Rahmi Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ve parti yöneticileri de ziyaret ettikleri aileye destek verilmesi çağrısında bulundu.
Kurt, parti olarak bu tür ziyaretlerin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Hakkari"de bu tür sıkıntıları yaşayan çok sayıda ailemiz var.

Yoğun gündemimiz arasında böyle aileleri ziyaret edemiyorduk ancak bundan sonra bu durumdaki ailelerimizle bire bir ilgilenip elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Halkımızın da bu ailelere yardım etmesini bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.